Onze stad staat voor grote uitdagingen en veranderingen. Maar wachten wat de toekomst brengt, daar doen Gentenaars niet aan mee. Wij geven de toekomst liever samen vorm.

“Samen met de Gentenaar werken wij aan een project voor Gent waar iedereen kansen krijgt, waar iedereen zich ten volle kan ontplooien en waar iedereen zich veilig voelt. een vlotte stad die bruist, een stad om fier op te zijn. kortom, een stad waar iedereen thuis kan komen.” (Mieke Van Hecke)

Voor CD&V Gent is het belangrijk eerst te begrijpen, alvorens in te grijpen. Daarom nodigen wij u en iedereen die onze stad een warm hart toedraagt uit om mee na te denken en van gedachten te wisselen over hoe we van onze prachtige stad een plek kunnen maken waar iedereen zich thuis voelt.

Een stad waar het aangenaam samenleven en gezond leven is, waar iedereen alle kansen krijgt en kan dromen. Want samen hebben we méér ervaring en kennis dan elk apart.

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.