De eindejaarsperiode is traditioneel is een periode waar heel veel mensen naar uitkijken. Velen van ons zien dit als een tijd vol warmte en gezelligheid.

Toch is dit niet voor iedereen zo. Met cd&v Gent willen we zorgen voor extra warmte en verbondenheid in deze periode. Ook bij diegenen die het minder makkelijk hebben. 

Hiervoor verkopen we opnieuw zoete en zoute boxen vol met lekkere producten. Een box kost 15 euro. Per twee verkochte boxen schenken we één exemplaar aan een eenzaam persoon of iemand die het minder goed heeft.

In een zoute box vindt u onder meer droge worst, een Gents biertje, chips en andere aperitiefproducten. De zoete boxen bevatten onder meer Gentse neuzekes, koekjes en appelsap.   

Voor het verdelen van de boxen aan eenzame mensen, werken we samen met Samana vzw. Indien u zelf iemand kent in uw buurt die eenzaam is en deugd zou hebben van een geschenk vol lekkere producten, kunnen we ook aan die persoon een fijne verrassing leveren.  

Bestellen
Boxen kunnen besteld worden via het e-mailadres nieuwjaarsbox@cdenv.gent, met vermelding van uw naam, adres, aantal boxen en zoet of zout. Tussen kerstmis en nieuwjaar leveren we de boxen aan huis. Om praktische redenen kunnen we enkel leveren in Gent en de deelgemeenten.

Betalen kan op het rekeningnummer BE23 8900 1407 1091 van CD&V Gent, met vermelding ‘Nieuwjaarsbox + uw naam’. De prijs bedraagt 15 euro per box.